Termeni de Confidentialitate

    RESPECTAREA DREPTULUI LA CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    Los Antonios va informează cu privire la politica de confidențialitate aplicată datelor cu caracter personal. În acest fel, toate datele personale pe care le are sub responsabilitatea sa vor fi tratate în conformitate cu Legea 15/1999, din 13 Decembrie, de Protecția datelor cu caracter personal și vor fi salvate si luate măsurile de securitate și confidențialitate necesare.

    Los Antonios respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul web-site-ului si modul in care putem utiliza aceste date. Los Antonios va culege numai informatii pe care dumneavoastra le oferiti voluntar.

    Accesarea site-ul www.losantonios.ro nu implică faptul că utilizatorii trebuie să furnizeze informații cu privire la identitatea lor, aceasta fiind total anonima și, în nici un caz nu poate fi asociata cu un anumit utilizator. În cazul în care datele cu caracter personal sunt furnizate de catre dvs, aceste date vor fi colectate și utilizate în conformitate cu limitările și drepturile specificate in standardul de protecție a datelor.

    Utilizatorii care furnizează date cu caracter personal ofera consimțământul clar, precis și fără echivoc a condițiilor prezentate.

     

    DATELE PERSONALE

     

    Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator la adresa info@losantonios.es. De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de Los Antonios in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

     

    Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia vizitatorilor pe web-site, cu date personale, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe web-site in legatura cu respectivul formular. Los Antonios si/sau imputernicitii sai vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a vizitatorilor sau in scopurile care sunt prezentatate pe web-site. Pentru acest scop, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat.

     

    Datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator pe acest web-site nu vor fi transferate catre nici o terta parte cu exceptia imputernicitilor Los Antonios sau in cazul in care se specifica altfel in formularul sau informatiile existente pe web-site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

     

    Proprietarul acestui site va asigura utilizatorilor dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti trimite un email la adresa losantonios@losantonios.com sau va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa: Str. Santa Engracia s/n, CP 50660, Tauste, Zaragoza, Spania. Destinatar: Los Antonios

     

    Exista situatii in care proprietarul site-ului ofera utilizatorilor sai posibilitatea accesarii facile a site-ului incepand cu a doua utilizare, prin memorarea parolei introdusa in prealabil de catre utilizator. Prin activarea optiunii puse la dispozitie de catre proprietarul site-lui, utilizatorul isi da consimtamantul pentru folosirea mijloacelor automate de recunoastere a utilizatorului incepand cu urmatoarea utilizare. Proprietarul site-ului garanteaza ca informatiile obtinute in acest mod vor fi utilizate in exclusivitate pentru destinatia mentionata mai sus.

     

    PRELUAREA SI PRELUCRAREA ANONIMA A DATELOR

     

    Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale, precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

     

    TRANSMITEREA DATELOR LA TERTI

     

    Los Antonios respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Transmiterea datelor catre terti (altii decat imputernicitii Los Antonios), prin vanzarea, inchirierea, schimbarea sau prin orice alta modalitate a acestora, nu se va face decat in cazul in care exista acordul ferm al persoanei care a transmis aceste date.

     

    CONFIDENTIALITATE

     

    Siguranta datelor trimise de dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Inainte de a fi transmise pe internet, acestea vor fi securizate. De asemenea, in vederea asigurarii confidentialitatii si integritaţii datelor cu caracter personal, Los Antonios a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.

     

    COOKIES

     

    Unele dintre paginile noastre de web pot conţine fisiere temporare (“cookies”), care reprezintă date ce pot fi trimise către browserul dumneavoastră de web şi memorate în computerul dumneavoastră. Acest lucru permite serverului nostru să vă “recunoască” atunci când vizitaţi web-site-ul în viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate să nu accepte cookies sau să vă anunţe când un cookie este trimis către dumneavoastră.

     

    PROTOCOL DE ACCES

     

    Accesul dumneavoastra la acest site de web poate fi permis in baza unui protocol. Los Antonios isi rezerva dreptul de a folosi aceste informatii in exclusivitate in scopuri statistice, pentru a-si putea imbunatati anumite produse, concepte de service si site-ul de web.

     

    ACORDUL UTILIZATORULUI

     

    Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (i.e: optiuni de genul „sunt de acord”, „ok”, „trimite”, etc), utilizatorul confirma ca a citit si inteles prezenta Politica de Confidentialitate si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la telefonul mentionat in sectiunea “Contact” de pe acest web-site.

    Acest site utilizeaza cookies

    Acest site foloseste cookies pentru a colecta informatii statistice anonime ce ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorului. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea utilizarii acestor cookies. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati Mai multe informatii despre cookies

    ACEPTAR
    Aviso de cookies